Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αγαπημένα Μαΐου



Καλό μήνα κορίτσια σε όλες και καλό καλοκαίρι να έχουμε!
Ο Μάιος τελείωσε και ήρθε η ώρα.......Yeeeeeeah για τα αγαπημένα του μήνα ! Ας αρχίσουμε λοιπόν!!!

Ένα body lotion που έχω αγαπήσει πολύ είναι της Bioten με γιαούρτη & bamboo που εκτός από το ευχάριστο άρωμα του, η φόρμουλα του κράτα το σώμα ενυδατωμένο για 48 ώρες! Είναι λεπτόρρευστο και το δέρμα το απορροφά πολύ γρήγορα. Εκπληκτικό!

Το αποσμητικό του Korres το έχω πάντα στην τσάντα μου και αυτό γιατι η συσκευασία του είναι μικρή και βολική! Έχει 48ωρη προστασία, είναι χωρίς άρωμα, paraben, alcohol, είναι υποαλλεργικό και δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα! 

Το μπουκαλάκι με remover για βερνίκια νυχιών της Bourjois είναι πολύ πρακτικό, αφού με ένα μόλις κύκλο που κάνω το δάχτυλο μου μέσα στο σφουγγαράκι του αφαιρεί το χρώμα αμέσως. Έχει έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων και βανίλιας...όχι και τόσο ευχάριστο και αυτό είναι το μόνο αρνητικό του.

Το natural serum Apivita Hydration με αλόη και υαλουρονικό οξύ, που άρεσε πάααααρα πολύ, το φορούσα καθημερινά και σε λίγες μέρες το τελειώνω. Έρχεται review φυσικά!

Πιστεύω πως το χρώμα που έχει το βερνίκι νυχιών Νο345 της Golden Rose είναι το καλύτερο φουξο-τσιχλοφουσκί που έχω βρει ως σήμερα, το φορούσα συχνά πυκνά και έκανε θραύση! Με 2 στρώσεις το χρώμα είναι έντονο και η διάρκεια του σε μένα είναι 3 μέρες. Και η τιμή του πολύ πολύ οικονομική!

Η Falsies volum express με καμπυλωτό τρίχινο βουρτσάκι, είναι έτσι κι αλλιώς από τις αγαπημένες μου mascara, δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες, δεν μουτζουρώνει ούτε κάνει κομπακία όταν την εφαρμόζω. Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ την waterproof εκδοχή και θέλει ένα λαδάκι ή ένα διφασικό ντεμακιγιάζ για να αφαιρεθεί.  

Τέλος για τα χείλη 2 ήταν τα  fave μου. Το Matte Velvet lipstick της Golden Rose Νο11, ένα φοβερό φούξια χρώμα με τέλεια απόδοση, ματ και πολύ σταθερό, χωρίς όμως να ξηραίνει τα χείλη.
Και για ενυδάτωση, ζουμερά χείλη και shiny τελείωμα, το Twist lipstick του Korres , Romance, συνόδευε τα πρωινά μου μακιγιάζ.

Πως σας φάνηκαν τα δικά μου αγαπημένα; Έχουμε τπτ κοινό; 



13 σχόλια:

  1. Λατρεύω αυτη την μασκαρα!!! Πολυ όμορφα τα αγαπημένα σου .. Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι η αγαπημένη μου με διαφορά από τις άλλες! xoxo

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία αγαπημένα! το κραγιον απο GR είναι πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι όλες όσες δοκίμασαν αυτά τα κραγιον, κόλλησαν μαζί τους! xoxo

      Διαγραφή
  3. Εχει αρχισει να μ αρεσει κι εμενα η μασκαρα!Θελω να δοκιμασω τα ματ της gr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πολύ χαίρομαι που σου αρέσει τελικά η mascara! Τα GR όταν τα δοκιμάσεις θα ενθουσιαστείς, και είναι κ πολύ οικονομικά! xoxo

      Διαγραφή
  4. είναι όλα τόσο όμορφα!!! Το αποσμητικό το έχει με άρωμα, και είναι τέλειο!!Επίσης έχω λατρέψει τα velvet mat της Golden ROse.Έχω ήδη αρκετά! Το 11 δεν το έχω πάρει όμως!Φιλιά κορίτσι!!Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ! Μα είναι φοβερά αυτά τα κραγιον και σε απόδοση και σε διάρκεια.xoxo!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω το 11 αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ καλά κραγιόν!!! φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα όλα!Τα κραγιόν της golden rose θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω Λυδία! Να τα δοκιμάσεις, είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσουν πολύ! xoxo

      Διαγραφή
  7. Εγώ από τα Matte Velvet lipstick της Golden Rose έχω το Νο 3 και το Νο 23 το ένα είναι nude και είναι το καλύτερο nude που έχω βρεί ποτέ μου και το άλλο είναι πολύ σκούρο βυσσινή τύπου βαμπίρ..Πράγματι δεν ξεραίνει τα χείλη,έχει τρομερή διάρκεια ακόμα και δίχως μολύβι.Πραγματικά αυτή την σειρά την έχω λατρέψει και την βάζω πρώτη και με διαφορά σε σχέση με άλλα κραγιόν ακριβοθώρητων ακριβών εταιριών.Έχω σκοπό να αποκτήσω ένα ένα όλα τα χρώματα της σειράς Matte Velvet.Επίσης έμεινα ικανοποιημένη με το αποσμητικό του ΚΟΡΡΕ και το serum της apevita άν και το αγαπημένο μου είναι το πράσινο...Το bioten δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μου χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή