Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Haul #8



Μια βόλτα στα Hondos Center και έτοιμο το Haul...

Ας ξεκινήσω με τα 2 προϊόντα για τα μαλλιά, το Elnett Satin Heat Styling Spray, της L'oreal με τεχνολογία προστασίας κατά της θερμότητας. Η σύνθεση του αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Προσθέτει όγκο στο look μας που διαρκεί έως 3 ημέρες. Για να δούμε...
Το Pantene Pro-V Spray λάμψης και θερμοσπροστασίας, για λεπτή τρίχα (δλδ την δικιά μου). Η προηγμένη του σύνθεση είναι ελαφριά και βοηθά στην προστασία κάθε τούφας από την φθορά της θερμότητας και ενισχύει την λάμψη των μαλλιών. 
Το Shower gel της Nivea Powerfruit fresh με το που το μύρισα μαγεύτηκα....έχει φρουτενια μυρωδιά φρεσκάδας που αναζωογονεί τις αισθήσεις, αλλά και την επιδερμίδα μας!Απλά θα το λατρέψετε!!!
Ideal Soft νεράκι καθαρισμού Micellaire, όλες το ξέρετε, αφαιρεί το μακιγιάζ από προσωπο-μάτια-χείλη χωρίς τρίψιμο, δεν χρειάζεστε ξέβγαλμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.
Από τον Korres αυτή τη φορά πήρα 2 βερνίκια νυχιών, το 96 Paradise green και το 74 Violet απλά για να εμπλουτίσω την συλλογή μου (λες και δεν έχω ήδη ένα νεσεσέρ γεμάτο χαχα!)
Τέλος μιας και έχω σκοπό να πάω για μπάνιο αυτό το Σ/Κ πήρα το αντηλιακό της Roc Soleil Protexion+ με SPF 30. Είναι γαλάκτωμα σε spray που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από την UVA-UVB ακτινοβολία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και δεν έχει parabens!

Ελπίζω να σας άρεσαν διότι σε λίγες μέρες ετοιμάζω Giveaway και κάποια από αυτά τα προϊόντα θα είναι μέσα,αφού τα έχω πάρει και για σας!

Stay tuned...


13 σχόλια:

  1. Το νεράκι της L'oreal είναι μήνες στα αγαπημένα μου!!! Να τα απολαύσεις όλα!!!
    Το δικό μου μπλογκ είναι το georgiastips2.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα είναι πολύ όμορφα, τέλεια βερνίκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νεράκι της loreal θα το πάρω κάποια στιγμή. Δοκίμασα το διφασικό και έμεινα πολύ ικανοποιήμενη και τώρα θέλω να τα δοκιμάσω όλα...Με γεια σου κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, για να δούμε λοιπόν γιατι και γω πρώτη φορά το αγοράζω!

      Διαγραφή
  4. με γεια σου! έχω το σπρέι της loreal, δεν είναι τέλειο αλλά είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γω γιαυτο το αγόρασα, γιατι λένε πως είναι το καλύτερο απ όλα τα άλλα... :-) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γεια σου πήρες ωραία πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To neraki ths L'Oreal to exw ki egw,einai arketa kalo..Apo heat protect sprays exw dokimasei to Gliss pou htan polu wraio,ki eixe kai kalo psekasthri :D Ta vernikia tou Korre exoun polu wraies apoxrwseis ta atima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπα όσα βερνίκια κι αν έχω πάντα θέλω κι αλλά...θέλω οοολες τις αποχρώσεις...:)

      Διαγραφή