Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Night Routine!


Hello Girls!
Παλιότερα όταν ήμουν πιο μικρή πολλά πολλά βράδια έπεφτα για ύπνο μετά από ξενύχτια, χωρίς να ξεβαφτώ...δεν με ένοιαζε καθόλου και το πρωί ξυπνούσα κάπως έτσι...


Όσο όμως μεγάλωνα και φέτος που το πρώτο 3... μπήκε μπροστά μου στην τούρτα γενεθλίων μου, έχω πάρει το βραδινό ντεμακιγιάζ πολύ σοβαρά, διότι όπως διάβασα με μια έρευνα, κάθε νύχτα που κοιμάσαι βαμμένη σου προσθέτει στο προσωπο σου 7 ημέρες....και δεν το θέλω καθόλου!

Έτσι λοιπόν μόλις γυρίσω περνώ το βαμβακάκι μου και αρχίζω με το Bioderma Solution Micellaire. Αυτό το νεράκι είναι θαυματουργό! Ξεβάφει τα πάντα (εκτός από την αδιάβροχη μάσκαρα). Έχει την ιδιότητα να κάνει το μακιγιάζ να κολλάει πάνω στο βαμβάκι, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να τρίβω και να τρίβω.

Με τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού της Apivita που είναι και ο αγαπημένος μου, πλένω το προσωπο, απομακρύνοντας ότι έχει απομείνει στο δέρμα μου και έτσι ολοκληρώνω τον καθαρισμό μου.

Σειρά έχει το natural serum Apivita Radiance, για μια λαμπερή, αναζωογονημένη, ξεκούραστη επιδερμίδα. Έχει υπέροχη μυρωδιά και είναι ελαφρύ και δροσερό!

Τέλος ήρθε η ώρα της ενυδάτωσης. Η  Apivita First Line είναι μια πλούσια κρέμα ματιών που καταπολεμά μαύρους κύκλους, σακούλες και την εμφάνιση των πρώτων λεπτων γραμμων έκφρασης.

Frezyderm Moisturizing 24h προσφέρει 50% πιο ενυδατωμένο δέρμα ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή. Είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα και προτιμώ να την εφαρμόζω το βράδυ γιατι μου αφήνει μια γυαλάδα, επειδή έχω λιπαρό δέρμα, που το βράδυ βέβαια δεν με ενοχλεί.

Αυτή ήταν η night routine μου!
Εσείς τι κάνετε το βράδυ?


4 σχόλια:

  1. Κι εγώ ξεκινάω πάντα με Bioderma και έπειτα με τον αφρό της Apivita εκτός από τις μέρες που έχω ατέλειες οπότε χρησιμοποιώ το Cleanance της Avene! Την First Line την έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, πού καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε πολλά κοινά λοιπόν, με την First Line στην αρχή δεν ξετρελάθηκα, αλλά με την καθημερινή εφαρμογή μου επέδειξε τελικά ότι είναι μια πολύ καλή κρέμα ματιών!

      Διαγραφή
  2. θα χαρώ να γίνεις μέλος στο blog μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή