Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Empties #1


Hello Girls!
Τα Empties για μένα, ως αναγνώστρια, είναι από τα πιο χρήσιμα post, γιατι οταν ολοκληρώνεις την χρήση ενός προϊόντος έχεις εμπεριστατωμένη άποψη και όταν την μοιράζεσαι, μερικές φορές βοηθά κάποιους.
Το νεράκι ντεμακιγιάζ της La Roche-Posay με άφησε πολύ ικανοποιημένη και σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, γιατι αφαιρεί πολύ εύκολα τα μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, δεν τσούζει τα μάτια και κάνει τέλεια δουλειά και ως τονωτική λοσιόν!

Από αυτό το υγρό σαπούνι της La Roche-Posay δεν έμεινα ευχαριστημενη, άφηνε το προσωπο μου πολύ στεγνό οταν το ξέπλυνα και με τραβούσε το δέρμα μου...δεν μου ταίριαξε καθόλου.

Έχω συνηθίσει οταν βάζω κάποιον ορό στο πρόσωπό μου να νοιώθω μια δροσιά, δεν ξέρω αν είναι δικιά μου παραξενιά αυτό, αλλά ο ορός Panthenols face & eyes δεν μου έδινε αυτήν την αίσθηση και σίγουρα δεν είδα καμιά διαφορά όσο καιρό τον έβαζα...

Πολύ μου άρεσε η μάσκα λάμψης του Korres, άφηνε το προσωπο μου φωτεινό, μαλακό και ενυδατωμένο! Κυρίως την έβαζα μετά από τα βράδια που είχα ξενυχτίσει, είτε από εξόδους, είτε από την πολύ δουλειά. 

Για τον αφρό της Apivita δεν έχω να πω πολλά...είναι ο αγαπημένος μου, τον αγοράζω ξανά και ξανά δεν τον αλλάζω και σας έχω εδώ το Review.

Το spray της Sanex με 48ωρη προστασία δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα για έναν και μόνο λόγο, αφήνει στο δέρμα μια στρώση τάλκ και οταν έρθει η ώρα να φορέσεις μπλούζα...αφήνει το σημάδι του! Δεν νομίζω ότι θα το αγοράσω ξανά.

Το αγαπημένο μου ρουζ του Korre Purple είναι στα empties, διότι μου έπεσε και έγινε 1000 κομμάτια :( Η απόδοση του είναι τέλεια και η διάρκεια του επίσης.
Το eyeliner της Elf δεν με άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημενη, διότι η μύτη του στράβωσε πολύ γρήγορα, η απόδοση του χρώματος δεν ήταν καλή και τελείωσε πολύ γρήγορα, ευτυχώς κόστισε μόνο 3$. 

Για μένα η CelluSlim είναι η μοναδική κρέμα ως τώρα που έχω δοκιμάσει κατά της κυτταρίτιδας, που πραγματικά έχει αποτέλεσμα! Το κάλο είναι ότι το δέρμα την απορροφά γρήγορα και έτσι την φοράς κάθε πρωί και αμέσως μπορείς να ντυθείς! 

Αχλάδι-περγαμόντο αφρόλουτρο Korres, το αγαπημένο του αγοριού μου, πάντα υπάρχει στο μπάνιο μας και φυσικά έχουμε και 2-3 ακόμη εφεδρικά...



6 σχόλια:

  1. έχω δοκιμάσει μόνο το νεράκι της LRP και όντως είναι πολύ καλό! μα προτιμώ της bioderma!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα empties σου!θελω να δοκιμασω το αφρόλουτρο του korre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ εγώ τα λατρεύω τα empties!!! 1ον γιατί τελειώνουν κάποια ώστε να αρχίζω να δοκιμάζω καινούρια και 2ον γιατί μόνο όταν έχεις χρησιμοποιήσει ένα προϊόν εξ ολοκλήρου μπορείς να εκφέρεις απόλυτα σωστή άποψη για την δουλειά που κάνει και για το πόσο ταιριάζει στις ανάγκες σου!!
    Φιλιά πολλά από μένα
    beautydoctor24.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Σοφία μου, μόλις έγινα μέλος και στο δικό σου Blog!

      Διαγραφή