Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Hair Care Routine


Hello Girls!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την δίκη μου Hair Care Routine που ακολουθώ πιστά για να έχω τα μαλλιά μου σε πολύ καλή κατάσταση, μιας και η τρίχα μου είναι λεπτή, λιπαρή :-( και φυσικά μια ταλαιπωρια την περνά, αφού τα βάφω τα κάνω πιστολάκι ή ψαλίδι, τα ισιώνω ή τα κάνω μπούκλες ανάλογα με την διάθεση μου! 

                                 

Αχ!λιπαρότητας... λούζω τα μαλλιά μου ανά 2 μέρες οπωσδήποτε! Εδώ και αρκετούς μήνες χρησιμοποιώ 2 σαμπουάν, ένα για συχνό λούσιμο με χαμομήλι και μέλι από την Apivita και ένα για λιπαρά μαλλιά από τον Korres REVIEW ΕΔΩ.
Η αλήθεια είναι ότι μου ταίριαξαν πάρα πολύ και δεν έχω μπει στην διαδικασία να δοκιμάσω ακόμη κάτι καινούργιο, αλλά αν έχετε κάτι να μου προτείνετε...το περιμένω...
Δεν είμαι φαν της μαλακτικής κρέμας, αλλά την μάσκα μου 2 φορές την εβδομάδα την κάνω και αυτό γιατι με το συχνό λούσιμο θαμπώνει το χρώμα της βαφής μου, έτσι κι εγώ έχω την μάσκα της Farco, Eco color active που προστατεύει το χρώμα, είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και εκχύλισμα ελιάς, ενυδατώνει την τρίχα και δίνει λάμψη και ελαστικότητα.


Για να προστατεύσω και να δυναμώσω τα μαλλιά μου, όπως σας έχω ξαναπεί ΕΔΩ, κάνω κάθε 10 μέρες περίπου μια μάσκα με Δαφνέλαιο και η αλήθεια είναι, όπως μου είπε και η κομμώτρια μου, πως στα δικά μου μαλλιά έχει αποτέλεσμα!
Ένα ακόμη προϊόν σωτήριο για μένα που σας έχω ξαναδείξει ΕΔΩ, είναι η σιλικόνη KYANA που βάζω στις άκρες των μαλλιών μου για να αποφύγω την ψαλίδα. 
Ένα new entry για μένα είναι το spray λάμψης και θερμοπροστασίας Pantene Pro-V για λεπτή τρίχα, που είναι ενάντια στη φθορά των μαλλιών, από το πιστολάκι, το ψαλίδι και το ισιωτικο. Τα αποτελέσματα θα τα δω...
Και αφού αποφασίσω αν τα μαλλιά μου θα είναι ίσια ή με μπούκλες, τα προϊόντα που με βοηθούν να κρατησω το χτένισμα μου είναι ο αφρός για όγκο της Palette, που δεν βαραίνει τα μαλλιά, με ενυδατικά συστατικά και προστασία από τη θερμότητα!
Ακόμη το extra strong hairspray Vzoom της Rilken δένει δυνατό κράτημα στο χτένισμα μου και προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία, για να μην έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα πχ φριζάρισμα...

Δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά, εγώ πάντως αυτά βάζω στα μαλλιά μου γιατί...προσέχω για να έχω χαχα!!!

2 σχόλια: