Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Elancyl Cellu Slim Review

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλο και περισσότερες beauty bloggers ανεβάζουν τις αγαπημένες τους κρέμες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας 
Σήμερα θα σας δείξω και γω την κρέμα που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια, πιστά, αλλά μεταξύ μας χωρίς να κουνήσουμε και εμείς λίγο το δαχτυλάκι μας, από μόνες του δεν κάνουν θαύματα.
Η συγκεκριμένη κρεμά είναι πολύ ενυδατική, απορροφάται γρήγορα, δηλαδή την φοράς και σε 5 λεπτά μπορείς να βάλεις το τζιν σου και να βγεις, χωρίς να κολλάει, κάνει το δέρμα πολύ απαλό και με τον καιρό αισθάνεσαι ότι έχεις σφίξει.
Αν προσθέσεις και 30 λεπτά περπάτημα 2-3 φορές την εβδομάδα τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα.




Τα εργαστήρια Elancyl πρωτοπόρα και με μεγάλη τεχνογνωσία στο αδυνάτισμα εδώ και 40 χρόνια, καινοτομούν με το Cellu Slim, έναν πρωτοποριακό ορό κατά της κυτταρίτιδας.

-Ενεργοποιεί και ενισχύει την απομάκρυνση των λιπών: Η κεκρόπια και η καφεϊνη, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που απομακρύνει τα λίπη σε μέγιστο βαθμό.

-Συσφίγγει και ομορφαίνει το δέρμα: Ο κισσός, συστατικό φυτικής προέλευσης, ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότατη του δέρματος.

-Αποδεδειγμένο αδυνάτισμα από την 7η μέρα, ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, πιο λεπτό σώμα. Το δέρμα σας είναι πιο λείο, πιο τονωμένο και πιο ελαστικό.

-24ωρη αποτελεσματικότητα: Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι ενυδατωμένο, απαλό, ελαστικό και με δροσερή αίσθηση φρεσκάδας. Δεν είναι λιπαρό και δεν κολλάει.
 
Οδηγίες χρήσης: Κάθε μέρα εφαρμόστε σε μηρούς, γοφούς, γλουτούς, με κυκλικές κινήσεις και με τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου