Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

HAUL #1


Πάντα όταν φτάνει το δέμα με τις αγορές μου έχω μεγάλη χαρά.
Να τι αγόρασα λοιπόν από το ηλεκτρονικό φαρμακείο που ψωνίζω συνήθως.
https://pharmavel.com

Korres Καρπούζι 150ml  Scrub σώματος


Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω αγοράσει, πολλές σίγουρα, χειμώνα - καλοκαίρι. Μου αρέσει το άρωμα του και το πόσο μαλακή και λεία αφήνει την επιδερμίδα μου!


Panthenol Extra Anti-Wrinkle Serum Face & Eye 30ml


Αντιρυτιδικός ορός με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια. Χωρίς Parabens.
  • Πανθενόλη: Η πιο γνωστή, η πιο οφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους:Λόγω του σχετικά χαμηλού μοριακού του βάρους διεισδύει στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητά της.

Πεπτίδια: Εισχωρούν στην επιδερμίδα, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλής δομής του δέρματος.

Πρώτη φορά τον αγοράζω, αν και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, θα τον δοκιμάσω και θα σας πω τα αποτελέσματα.


Korres Γλυκάνισος & Ευκάλιπτος Λευκαντική Οδοντόκρεμα 75ml

Τα μικροσταγονίδια ελαίου Καρύδας είναι ένας εξαιρετικός λευκαντικός παράγοντας που απομακρύνει τις ξένες ουσίες που επικάθονται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών χωρίς να φθείρει το σμάλτο. Ο Γλυκάνισος βοηθά στην πρόληψη πέτρας και τερηδόνας και καταπραΰνει ερεθισμούς και φλεγμονές. Το αιθέριο έλαιο του Ευκαλύπτου έχει αντισηπτική δράση και εξασφαλίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Πρώτη δοκιμή και για την οδοντόκρεμα του Korre. Θα δούμε!


 Apivita lip care με Χαμομήλι SPF15

Ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη χάριν του ελαίου ελιάς, του μελισσοκεριού, του βούτυρου κακάο, του βούτυρου καριτέ,του ελαίου από αβοκάντο, του καστορέλαιου, των εστέρων jojoba και του ελαίου από χαμομήλι.
Όπως και όλα τα υπόλοιπα lip care της Apivita είναι εκπληκτικό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου