Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αγαπημένα Μαρτίου




Καλό μήνα σε όλους μας !!!

Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του Μαρτίου που μόλις μας αποχαιρέτησε!

Korres αντιηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι
Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώνεται ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό και αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας. Το φορούσα σχεδόν καθημερινά, διότι ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του και πρέπει να προσέχουμε το δέρμα μας από την ακτινοβολία!

Apivita face scrub με βερύκοκο. 
Ήπιο gel απολέπισης προσώπου, το έκανα 1 με 2 φορές την εβδομάδα και μετά έκανα μάσκα και το δέρμα την απορροφούσε τέλεια! 

Sephora strawberry smothing scrub
Ήπιο scrub με φανταστικό άρωμα που σε κάνει να θες να το φάς! Μέτα την εφαρμογή του το δέρμα είναι μαλακό και ότι κρέμα και να βάλει γίνεται βελούδινο. 1 φορά την εβδομάδα το χρησιμοποιώ.

La roche posay Effaclar Micellaire
Απλά το αγαπώ, το χρησιμοποιω πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, είτε ως ντεμακιγιάζ που καθαρίζει τέλεια το δέρμα, είτε ως τονωτική λοσιόν μετά το πλύσιμο με αφρό.Ιδανικό για ευαίσθητες ή λιπαρές επιδερμίδες.

BB crean της Garnier
Στα αγαπημένα και αυτού του μήνα!Εδώ δεν έχω τα πω και πολλά, μου ταιριάζει τέλεια, την φοράω κάθε πρωί και δεν ξέρω αν θα βρω άλλη ΒΒ για να την αλλάξω!   




8 σχόλια:

  1. Κι εγω την εχω την bb τη medium και αρχικα μου αρεσε αλλά τωρα τελευταια προσεξα οτι με κιτρινοπορτοκαλιζει λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να πάρεις την άλλη απόχρωση?Εγώ έχω σκούρο δέρμα, μια φίλη μου που έχει πιο ανοιχτό δέρμα από μένα όταν δοκίμασε το medium ήταν κιτρινοπορτοκαλι πάνω της.

      Διαγραφή
  2. το scub το αγαπω..εχει υπεροχη μυρωδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά πιστεύω Ευαγγελία πως λίγες είναι αυτές που δεν έμεινα ευχαριστημένες από αυτήν την ΒΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή