Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Tip Πόση ποσότητα πρέπει να χρησιμοποιείς από τα καλλυντικά σου

Conditioner
Tο μέγεθος που πρέπει να βάζεις στα μαλλιά σου είναι όσο μία φράουλα. Ναι, μόνο τόσο χρειάζεται! Και μάλιστα μην ξεχνάς να το βάζεις από τα αφτιά και κάτω..

Σαμπουάν
Ένα κεράσι σαμπουάν πρέπει να βάζεις στα μαλλιά σου για την πρώτη φορά και άλλο ένα για τη δεύτερη καθώς πρέπει να λούζεσαι δύο φορές. 

Κρέμα προσώπου
Η κρέμα που πρέπει να βάζεις καθημερινά είναι αρκετό να έχει το μέγεθος μίας φακίδας. Αυτό είναι αρκετό για το πρόσωπο και το λαιμό. Εννοείται πως άλλη φακίδα θα χρησιμοποιήσεις για το μέτωπο, άλλη για τα μάγουλα και άλλη για το πηγούνι. 

Κρέμα σώματος
Πάρε ένα μακαρόν, πίεσε το να γίνει σαν να μη ξεχωρίζει η κρέμα που έχει στη μέση και είναι έτοιμο το μέγεθος της κρέμας σώματος που πρέπει να χρησιμοποιείς για την κάθε μεριά του σώματός σου.

Μάσκα μαλλιών
Το μέγεθος πρέπει να είναι όσο είναι το μέγεθος ενός στρογγυλού μπισκότου oreo

Σέρουμ
Όσο είναι ένα M&M καραμελάκι είναι το ιδανικό μέγεθος για το σέρουμ. Μην ξεχνάς το λαιμό σου.

Βάση
Πάρε μία ποσότητα όσο είναι ένας καρπός από ρόδι και βάλε στη μύτη και στο κάθε σου μάγουλο. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο. 

Κρέμα ματιών
Θυμάσαι τις καραμελίτσες tic tac; Το μέγεθος μίας τέτοιας καραμελίτσας πρέπει να έχει η ποσότητα της κρέμας ματιών που θα χρησιμοποιήσεις. 


2 σχόλια: