Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μάσκες προσώπου κατά της ακμής DIY



1. Μάσκα με καρότο Πλούσια σε βιταμίνη Α

Πάρτε ένα μεγάλο καρότο και πολτοποιήστε το στο μπλέντερ ώστε να γίνει κρέμα . 
Εάν είναι πολύ υγρό προσθέστε ελάχιστο αλεύρι .  
Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο σας για τουλάχιστον 10 λεπτά , ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε απαλά με μια πετσέτα . 
Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε την μάσκα καρότου 3-4 φορές την εβδομάδα .

2. Μάσκα με ασπιρινη 

Τέσσερα ή πέντε απλά χάπια ασπιρίνης,μία κουταλιά ή δύο από χλιαρό νερό,μέλι ή γιαούρτι (προαιρετικά)
Ανακάτεψε την ασπιρίνη με αρκετό νερό για να γίνει μια πάστα. Αν θέλεις μια παχύρρευστη μάσκα τότε πρόσθεσε μια κουταλιά μέλι. Αν προτιμάς μια πιο χαλαρωτική μάσκα, τότε κάποιο γιαούρτι μπορεί να κάνει το κόλπο. Άπλωσε τη μάσκα σε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σας και άφησέ την να στεγνώσει.Αφαιρέστε την τρίβοντας την με απαλές κυκλικές κινήσεις.
Εάν είσαι αλλεργική στην ασπιρίνη, τότε πραγματοποίησε προηγουμένως μια δοκιμή στο χέρι σου πριν την απλώσεις στο πρόσωπό σου.
από http://joytv.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%BC%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7/

3.Μάσκα με βρώμη πορτοκάλι και αυγό

2 ασπράδια από αυγά, 2-3 κουταλιές φρέσκο χυμό πορτοκαλιού,βρώμη περίπου μια χούφτα 
Χτυπήστε καλά τα ασπράδια, προσθέστε το χυμό πορτοκαλιού και σταδιακά τη βρώμη. Ανακατέψτε πολύ καλά το μείγμα να γίνει κρεμώδες και κολλώδες, αν χρειαστεί προσθέστε περισσότερη βρώμη.
Απλώστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό.Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες που δρουν κατά της ακμής, το πορτοκάλι είναι φυσικό καθαριστικό, προσφέρει ελαφριά απολέπιση, επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και δρα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.Η βρώμη προσφέρει απολέπιση, απομακρύνει τους ρύπους, το περιττό σμήγμα και τα βακτήρια από τους πόρους και αφήνει το δέρμα λαμπερό.

XOXO
Beauty tips and reviews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου